Powered By Blogger
Powered By Blogger

Monday, April 16, 2007

FFK






FFK er beste laget shø.

Patriot for ever



Favoritter er: Kvisvik, Fofana, Ramberg og Shaaban


FFK (fredrikstad fotballklubb) er verdens beste lag ;-) De vant NM i 2006 og kommer helt sikkert til å vinne igjen pluss tippeliganen :D

Rami Shaaban:





Rami Shaaban, FFKs førstekeeper og andrekeeper på landslaget til Sverige. Han var førstekeeper for sverige helt til han fikk en skade under VM, men selv om han er blitt bra igjen så fikk han ikke tilbake plassen.
Men han er fortsatt helt rå.



Raymond Kvisvik:





Raymond Kvisvik, også kjent som verdens mest harrye kæll.


Men selv om han er ultraharry så har han en fot som skyter han så hardt at hodet ditt faller av. Tiligere spilte han for brann så det er jo bra at han kom til FFK.


Hans Erik Ramberg:





Hans Erik Ramberg



Pussig dude men god fotballspiller.

Han er ikke supergod men han er veldig stabil, han er aldri best men han er heller aldri superdårlig. Han er mitt i mellom og det er vel derfor jeg synes han er flink.
Ismael Beko Fofana:


Han er rå, helt klart. Du er ganske dust hvis du ikke synes han er god. Han kommer fra Elfenbenkysten sammen med en annen dude. De to har spilt på samme klubber og de skrev 4 års kontrakt i slutten av sesongen i fjor. Han hadde en dårlig kamp på starten, men kom tilbake under kampen mot lyn som endte 3-1 til fredrikstad.

No comments: